fogadas

Itt az ideje, hogy bemutassunk egy kétlábú MLS kupát – egy csavarral

Szüksége van-e az amerikai futball ligák saját Super Bowljára, egy semleges helyszínen a heti sportfesztiválra? Vagy jutalmaznia kell a legjobb rendes szezoncsapatnak, aki otthoni előnnyel rendelkezik az utolsó játékért? Didier Drogba bírságot szabott ki, de nem felfüggesztették a Montreal Impact tantrumot. Tovább

Miért nem mindkettőt?

Az amerikai bajnokságok már régóta az amerikai profi sporttóniában, az NFL-ben mimickelték a nagy halakat. Az 1970-es és 1980-as évek NASL-je még az NFL nevét is imitálta, Pele-t, Franz Beckenbauert, Rodney Marsh-t és a „Soccer Bowl” céget helyezte el.

Az MLS 2012-ben megváltoztatta a döntést az bet365 mobil sportfogadás otthoni mezőbe a legmagasabb maradék vetőmag. Az újraindított NASL az új Soccer Bowl-t is játszik (technikailag a trófeát, és nem a játékot, 2014-től) egy otthoni területen.Az NWSL a másik irányba ment, és az utolsó két döntőt semleges helyszínen játszotta.

A semleges oldalnak sok előnye van. A bajnokság több napos ünnepeket és találkozókat tervezhet, a támogatókat, a játékosokat, a szponzorokat és a vezetőket egy helyen elhelyezve, a legutóbbi repülőjegyek és szállodai szálláshelyek kódolása nélkül. A semleges helyszíni MLS-kupa a hétvégén színes konferencia hangulatot kapott, ahol mindenhol a svéd kluboktól a szállodai konferenciatermekig rendeztek eseményeket. Még a NWSL-ben is, a szerényebb erőforrásokkal, a rajongók és a bet365 mobil riporterek a hónap folyamán közeledtek a Houstonhoz, hogy egy izgalmas döntőbe és csevegésbe kerüljenek a sportról. Ha az otthoni előny előnyös a sorban, akkor az október utolsó játékai sokkal többet jelentenek.Különösen előnyös azoknak a szurkolóknak, akik láthatják, hogy a klubjuk verseny nélkül bajnokságért versenyez. Azok a klubok, amelyeknek erős bázisa van a bajnokságok birtokosaival, nem tudnak rövid időn belül kitölteni otthoni területüket. . Talán „kétlábú aggregált sorozatnak” nevezhetnénk. Ó igaz. A futball valóban ilyen formátumot használ, mindenféle versenyen a világ minden táján.De ebben az esetben a bajnokságok megcsavarodhatnak.

A kétlábú formátum célja, hogy minimálisra csökkentsék az otthoni előnyöket, így minden csapat egymás otthonában játszódik, legyen az Barnsley v Fleetwood Town. a Labdarúgó Liga Trófea elődöntője vagy Jordánia Uruguayval harcolt a világbajnokság helyszínéért. A klub kap egy forró eladási otthoni játékot, és a játékosok minden más előnyét élvezhetik az ismerős gyepen. De ahelyett, hogy a második döntést adta volna a másik döntőnek, tartsa ezt egy semleges helyszínen.

Az alacsonyabb magasságú döntős nem ért egyet, de a formátum mindenki számára előnyös. A bajnokság reklámozhatja a legnagyobb játék hónapok idejét és helyét, előadásokkal szponzorálva a szponzorok és a szurkolók számára.És mégis a magasabb magvú csapat kap egy igazi jutalmat az utolsó játék nyereményéért októberben.

Más amerikai sportoknak nem kell a játékukkal meggyőzniük. Az NFL-ben a konferencia-bajnokok néhány, a kiegyensúlyozatlan rendes szezonon átívelő csapatot játszanak, és nincs ok arra, hogy az egyik csapatnak otthoni előnye legyen. A baseball, a kosárlabda és a jégkorong hétjátékos sorozata tökéletesen tisztességes – bár a baseball is bet365 alternatív link eldobhatja azt a ragaszkodást, hogy az All-Star játékot nyert bajnokság, ahol az elsődleges irányelv az, hogy elkerülje a kancsók karjait, megkapja az otthont a World Series-ben. Más alkalmak is vannak – az All-Star Game, a tervezet, amelyre a bajnokság több napos ünnepséget tervezhet.

A futball más.Az MLS-nek van egy All-Star Gameja, de gyakran osztja a labdarúgás zsúfolt nyári hónapjait a világbajnoksággal vagy más nemzetközi versenyekkel. Az MLS és az NWSL a NSCAA (nemzeti labdarúgó-edzők) egyezményen tartja a tervezeteit, amely jó találkozási pont a futball üzleti emberek számára, de nagyrészt nem érhető el a nagyközönség számára.

Az MLS-nek tökéletes stadioni helyzete van vegyes kétlábú sorozat. A legtöbb klub ma kisebb stadionokban játszik, akiknek a menetrendje uralkodik. Ezek az alapok tökéletesek a végső sorozat első szakaszához. A második láb egy nagyobb helyszínen tartható.

A döntő szétosztása több időt is biztosít a rajongóknak, hogy utazási terveket készítsenek a második lábra.A játék tömegének több rajongója lehet az egyes csapatoknak, nem csak a sportot vagy a rendezvényt kedvelő semleges rajongóknak.

A kétlábú sorozat mindenki számára rengeteg beszélgető pontot ad a második lába számára. Milyen módosításokat készítenek minden csapat? Ha a felső vetőmag megnyerte az első lábat, visszajönhetnek az ellenfeleik? Ha az alsó vetőmag az első lábban tartotta a felső vetőmagot, megállítja a felső vetőmag lendületét?

Talán a média, amely még mindig a hagyományos „Big Four” sportokra összpontosít, észrevesz egy változást.