Pariuri online

Farah apăra aurul de la Londra. Cești eFortuna din Cehia avansează, Maslak se termină

Cu “mâneci” tipice, el sa angajat într-o luptă cu cei mai buni alergători din lume, iar Maslak a visat să meargă la finalele olimpice. El a făcut eFortuna cel mai bine în acest an la 45.06 secunde și a terminat pe locul trei în semifinale. Dar nu a fost suficient pentru dublul campion mondial. Vineri, Maslak tocmai a ajuns la semifinale. Au fost două sute de ani de când a fost eliminată. O zi mai târziu, vice-campioana europeană din acest an a fugit mult mai bine, urcând în linia de sosire și finalizând treilea. El ar putea avansa în timp, dar în prima rundă anterioară, alergătorii de la pozițiile a treia și a patra au fost mai rapizi, iar în general Maslak a fost al 16-lea. Pista a depus mărturie în mod evident astăzi.M-am descurcat bine, sunt fericit cu ceea ce am arătat aici “, a spus Maslak într-un interviu acordat televiziunii cehe. La fel eFortuna pariuri online Romania ca în curse, Kirani eFortuna James de Grenada a fost din nou cel mai rapid avocat al victoriei de la Londra, 44.02. Președintele său de top din Beijing, americanul LaShawn Merritt, a avansat de pe locul al doilea (44,21). Alte medaliști de la Londra, Luguelín Santos, argint, și Lalonde Gordon, bronz, nu au ajuns la finală. > Kudlička și Balner nici măcar nu au trebuit să sară la înălțimea de calificare

Calificarea bastoanelor a fost probabil un pic de dezinteres. În același timp, atleții din Cehia au bucurat de cea mai mare bucurie.Kudlicka și Balner au asigurat eFortuna prima participare finală și nici unul dintre ei nu a trebuit să învingă barul la 5,75 metri. > Kudlička a fost salvată la 560 de ultima încercare, dar cel de-al doilea vice-campion al Europei și titularul recordului ceh au sărit în 570. A fost încă opt bărbați.

Balner a reușit să urce ușor toate înălțimile la prima încercare.Dar a rămas la 5,70 metri și “a trecut” de trei ori. Totuși, el a intrat în final în finală, împărțind un al zecelea loc cu înregistrarea netă.

Farah este din nou un actor de aur

Primul eveniment final al blocului de seara a fost o linie eFortuna de zece kilometri, cu un favorit clar si unul dintre cei mai buni sportivi ai zilei.

Marea Britanie, a stat la început să apere aurul de la Jocurile Olimpice de acasă de la Londra. Deși era la început în coada, el arăta că va merge în dimineața. Chiar dacă sa găsit pe tartan pentru o vreme după cădere. Deși era la o milă înainte de final.Deși în runda eFortuna finală, Paul Tanui la cerut. În ciuda tuturor acestor lucruri, Farah în cele din urmă sărbătorește un triumf. A scăpat de Kenyan și, cu un timp de 27: 05.17, ia scăpat cu o jumătate de secundă și și-a făcut inima cu bucuria pe cap. Cel de-al treilea a fost Tamirat Tola din Etipoie, o sută de secundă în fața compatriotului Yigrem Demelas, cel mai rapid bărbat al sezonului. Farah a devenit primul sportiv britanic care avea trei aururi olimpice. Stâlpul de treizeci și trei de ani al lui Somalia a triumfat și la jumătatea drumului la Londra. “Căderea a fost în principal mentală, dar m-am ridicat repede. În acel moment m-am gândit cât de greu trebuia să lucrez pentru această cursă.Nu ma putut opri sa nu-l influentez “, a spus Farah, care a fost foarte emotionant in interviuri si si-a dedicat eFortuna triumful copiilor sai.

Fermierul Rutherford nu a apărat aurul Londrei

Fuga de aur a lui Farah a urmărit ochiul lui Greg Rutherford, care nu a urmat pe omul de rând. După o concluzie dramatică, el a luat bronzul pentru 8.29 metri.Luu Mayong a sărit aproximativ un centimetru din Africa de Sud.

Rutherford, americanul Jarrion Lawson și Manyonga au preluat conducerea înainte ca Henderson să ajungă la 838 cm în seria finală. A aranjat primul eFortuna aur la distanțe lungi pentru Statele Unite de la Jocurile Olimpice de la Atena din 2004. Lawson a protestat în zadar, pentru că sa dovedit că el a făcut aur el însuși frecându-și mâinile pe nisip.. Cu puterea a patra a ramas 825 cm

Jamaican sprinter krajance colectate înregistrări istorice

O sută au adus surprize. Shelly-Ann Fraser-Pryce sa străduit pentru un hat-trick unic de sprinter. Jamaica a sărbătorit aurul la Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008 și acum patru ani la Londra. Nu a fost cea mai rapidă în Rio acum. În finală, ea a fost bătută de compatriotul eFortuna Elaine Thompson cu un timp de 10,71 secunde.Fraser-Pryce, care a avut părul în culori jamaicane, a pierdut în cele din urmă trei sute de secundă lui Tori Bowie și are bronz. Rezultatul de 100 de metri înseamnă că istoricul “aur” hattrick “de la Jocurile Olimpice de Vară poate fi făcută numai de către aruncătorul ceh de javelin Barbora Špotáková. Chiar și etiopianul Tirune Dibaba în runul de 10.000 de metri și balerina din Noua Zeelandă, Valerie Adams, nu au putut câștiga a treia oară.

Seven-Diver Klucinova a terminat la Rio pe locul 22

Competiția celor șapte marameri cu eFortuna participare cehă a culminat. Eliška Klučinová sa mutat la 18 ani înainte de disciplina finală.locul.

Atletul ceh a urcat 46,73 metri în ultima încercare. Ea a terminat pe locul patru în grupa ei (în ansamblu în javelin a fost cincisprezecea) și a obținut 797 de puncte, cu un total de 5.291. , 81 au câștigat 786 de puncte. Impreuna, ea a marcat 6.077 de puncte eFortuna in Rio si a coborat pe locul 22. Kateřina Cachová a castigat 625 de puncte pentru 37.77 metri (26 in clasament) si 6.120 puncte pentru sase locurile din spatele Klučinová. În cele din urmă, a ajuns la compatriot și a câștigat 5 958 de puncte în suma tuturor disciplinelor. În ultimul al optulea, Klucinova a depășit cu patru secunde. Nafissatou Thiam, belgian, a rămas în frunte și a câștigat în mod surprinzător.Avocatul britanic pentru victorie Jesicca Ennis-Hill a fost pe pista, executandu-si cel de-al treilea cel mai rapid timp la mijloc, dar lipseste 35 de puncte pentru un adversar belgian. Thiam in varsta de 21 de ani a fost cel mai bun in competitia de doua zile la inaltime, minge si gunoi. Ea și-a îmbunătățit apoi recordul de la 53.13 metri, iar Ennis-Hill nu a mai putut șterge pierderea eFortuna de 142 de puncte în ultimul al optulea. Thiam are o medalie europeană de bronz în 2014 din al șaptelea, anul acesta la Campionatul European de la Amsterdam. a încheiat al patrulea. Și ea a vândut perfect forma Highland în Rio când a depășit 198 de centimetri și a avut grijă de cele mai bune performanțe de heptatlon din istorie, care au făcut-o catapultată în față și în final la aur.La Campionatele Mondiale, ea a fost cel mai bine unsprezece.